Veel aandacht gaat uit naar onze kussenstoffen

De stoffen die we gebruiken in onze tuinmeubelen en vooral in onze kussens, zijn in grote mate essentieel voor onze tuinmeubelen. 

Ze zijn ontwikkeld om jarenlang buiten te kunnen liggen, om intensief gebruikt te worden en uiteraard om heerlijk in te zitten.
Vies geworden? Behandel ze dan met onze onderhoudsproducten. Kussenhoezen met rits zijn te wassen op 30º in de wasmachine. 

Deze eigenschappen vind je terug in al onze kussens. Uiteraard zijn er ook verschillen: de ene stof is wat grover, de ander wat fijner. Ook zie je verschillen in glans, stugheid en textuur.

We besteden veel tijd aan het zoeken van het juiste kussen bij elk tuinmeubel. Immers, de kussens maken voor een groot deel uit hoe een tuinmeubel eruit ziet. Lichte of donkere kussens is een wereld van verschil.

Hieronder vind je een overzicht welke kussenstoffen we gebruiken. Ook kun je per stof bekijken welke tuinmeubelen hier gebruik van maken. Op deze manier kunt je zien welke tuinmeubelen goed met elkaar combineren omdat ze dezelfde kussenstof gebruiken.