Contact

Via ons netwerk van verkooppunten staan we altijd voor je klaar.

Onze tuinmeubelen zijn uitsluitend verkrijgbaar via ons netwerk van 4SO verkooppunten.

Heb je een vraag over een van onze tuinmeubelen, heb je een vraag over service, garantie of een reparatie dan kun je bij een van onze 4SO verkooppunten terecht.

Hier zal je vraag worden behandeld en waar nodig contact met ons worden opgenomen. Om dit zo optimaal mogelijk te laten verlopen kunnen we daarom zelf geen servicevragen in behandeling nemen en verzoeken we je contact op te nemen met jouw verkooppunt.

Showrooms

vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Heb je een vraag over een aangeschaft tuinmeubel van 4 Seasons Outdoor?

Neem contact op met het verkooppunt waar je het tuinmeubel hebt aangeschaft. Dit 4SO verkooppunt zal je vraag beoordelen en eventueel een service aanvraag bij ons in gang zetten.

Heb je een vraag over een tuinmeubel van 4 Seasons Outdoor dat je zou willen bestellen?

Onze tuinmeubelen, accessoires en toebehoren wordt uitsluitend verkocht via onze verkooppunten. Heb je een vraag over een van onze tuinmeubelen, kies hier dan het dichtstbijzijnde verkooppunt. Zij staan je graag te woord.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die hier niet tussenstaat? Neem dan contact op met je dichtstbijzijnde 4SO verkooppunt.

Neem contact op met jouw verkooppunt, vergeet niet je aankoopbon en/of een foto van het onderdeel of probleem mee te nemen. In overleg met ons verkooppunt is een reparatie door ons ter plekke of op onze afdeling mogelijk. Eventuele kosten voor onderdelen of een reparatie worden altijd overlegd.