Over ons

4 SEASONS OUTDOOR

Tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit, ontworpen met passie.

Historie

We gaan terug naar 1967. Frits Wolf senior begon een winkel in Nijmegen, waar in 1970 werd begonnen met de verkoop van tuinmeubelen. In 1999 nam Frits Wolf junior de zaak over en werd 4 Seasons Outdoor opgericht in 2003. Hoge kwaliteit, goed zitcomfort, eigenzinnig design en weerbestendige eigenschappen waren de belangrijkste speerpunten. Deze vormen tot op de dag van vandaag de basis van onze collectie.

DESIGN & KWALITEIT

Een nieuw tuinmeubel begint met een idee, het schetsen van een nieuw ontwerp. Ons team werkt aan vormgeving, met veel oog voor comfort en duurzaamheid. We combineren technische kennis met stijl, gebruiken hoogwaardige materialen en testen dit tot in detail. Zo komen we tot een buitengewoon assortiment tuinmeubelen waar we tot wel 10 jaar garantie op geven.

Hoe worden onze tuinmeubelen met de hand gemaakt?
Schetsen 4 SO
Design en kwaliteit 02
Design en kwaliteit 03

4SO SHOWROOMS

Onze exclusieve tuinmeubelen zijn wereldwijd verkrijgbaar bij >500 4SO verkooppunten. Dankzij zeer weerbestendige eigenschappen zijn onze collecties geschikt voor ieder klimaat. Er zijn verkooppunten in Zuid-Afrika, Thailand en India maar ook in Mexico, Canada en door heel Europa. Geniet het hele jaar door van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, weer of geen weer.

Bekijk onze verkooppunten
Vindeenshowroom2024
OVER ONS deel 1 02
OVER ONS deel 1 04

PROFESSIONALS

Met ons uitgebreide netwerk van 4SO verkooppunten over de hele wereld zijn we in veel landen goed vertegenwoordigd. Ben jij een tuinmeubel professional en werk je graag met ons samen? Neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

 • Het ontwikkelen van de mooiste tuinmeubelen op een verantwoorde manier zit in ons DNA. Om leiding te mogen geven aan een team van zeer enthousiaste en bevlogen mensen welke allen zijn besmet met het zeer aanstekelijke 4SO DNA voelt als een waar voorrecht.

  Frits Wolf

  DGA bij 4 Seasons Outdoor Nederland

  Frits Wolf over ons
 • Als accountmanager en productontwikkelaar sta ik dichtbij de vraag van winkeliers en worden innovaties weloverwogen ontwikkeld. Hierdoor sluit ons assortiment perfect aan bij de wens van onze klant en bepalen we de trends.

  Frederic van Hooreweghe

  Accountmanager / Productmanager bij 4 Seasons Outdoor Belgiƫ

  Frederic van Hooreweghe 4 Seasons Outdoor
 • Het 4SO team is zeer bevlogen. Dat enthousiasme dragen we graag over, bent u een Duitse tuinmeubel specialist? Dan ontmoet ik u graag.

  Beate Klein

  Accountmanager bij 4 Seasons Outdoor Duitsland

  Beate Klein
 • Onze hoogwaardige tuinmeubelen zijn bestemd om jaren van te genieten. Wij verzorgen de service om dit waar te kunnen maken.

  Chris Newman

  Aftersales bij 4 Seasons Outdoor Verenigd Koninkrijk

  Chris Newman 4 Seasons Outdoor UK
 • Met een enorm netwerk aan 4SO partners over de hele wereld is het van belang dat we samenwerken. Zo komen onze tuinmeubelen in ieder land echt tot zijn recht.

  Jeroen Denecke

  Salesmanager / Productmanager bij 4 Seasons Outdoor Export

  Jeroen Denecke over ons