Aluminium

ONZE BASIS IS STERK EN LICHT VAN GEWICHT

In het 4 Seasons Outdoor assortiment kom je vaak tuinmeubelen tegen met een frame van aluminium. Bij onze tuintafels, parasols en tuinstoelen gebruiken we vaak aluminium omdat het materiaal weerbestendig is en licht van gewicht.

In de meeste tuinmeubelen gebruiken we dus aluminium als basis. Hebben we toch meer stijfheid nodig, dan is staal en rvs een goede vervanger.

Alle aluminium tuinmeubelen en frames zijn voorzien van een poedercoating. Deze coating is vaak antraciet of lichtgrijs van kleur, zeer krasbestendig en maakt onze tuinmeubelen nog beter bestand tegen de weersinvloeden.

VOORDELEN VAN ALUMINIUM

Een groot voordeel van dit materiaal is dat het heel licht van gewicht is. Daardoor zijn onze tuintafels makkelijk te verplaatsen en onze tuinstoelen makkelijker aan tafel te schuiven of te stapelen.

Door geavanceerde machines en robots kunnen we dit materiaal perfect verwerken tot strakke profielen en subtiel gebogen buizen. Veel designs in ons assortiment zijn alleen mogelijk door lasers te gebruiken die unieke vormen kunnen snijden en door las-robots in te zetten die zorgen voor een perfecte afwerking.

GARANTIE

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen zijn van de hoogste kwaliteit, we geven maar liefst 5 jaar garantie op constructie en fabricagefouten. Dit geldt ook voor onze aluminium elementen, schade of defecten door gebruik vallen hier niet onder. Mocht er onverhoopt een probleem zijn dan kun je contact opnemen met je 4SO verkooppunt.