Luxe tuinmeubelen

Kies luxe tuinmeubelen en tuinsets die bij jou passen

4 Seasons Outdoor heeft een zeer uitgebreide collectie luxe tuinmeubelen. Van luxe loungesets tot tuinsets, luxe tuinstoelen en ligbedden. Natuurlijk mogen de parasols met uitgebreide functies niet ontbreken.

Welk tuinmeubel past het beste bij je situatie? En wat vind je het meest belangrijk in een luxe tuinmeubel? Comfort, design, weerbestendigheid, materiaalgebruik? Of een combinatie hiervan?

Blader online door ons assortiment luxe tuinmeubels, vraag ons magazine aan of breng een bezoekje aan één van onze verkooppunten bij je in de buurt.

Op onze website kun je je oriënteren op je nieuwe luxe loungeset of luxe tuinset. Bekijk wat je mooi vind en neem dit mee aan een bezoekje aan een van onze verkooppunten. We helpen je graag door je via verschillende buttons zoals 'vind online' of 'waar te koop' naar je favoriete verkooppunten te leiden waar je je nieuwe design tuinset kunt uitproberen.

Bekijk onze luxe tuinmeubelen

Luxe tuinstoelen en loungesets van kwaliteitsmaterialen

Bezuinigen op de kwaliteit van materialen voor onze luxe tuinmeubelen, is voor ons een echte no go. We gebruiken de beste kwaliteit materialen en zorgen voor een geraffineerde afwerking van onze meubels, dat is immers luxe. Omdat we zelf overtuigd zijn van deze kwaliteit geven we dan ook 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Gegarandeerd luxe en comfort in je tuin!

Onze frames die we als basis gebruiken voor onze luxe tuinmeubels, bestaat uit robuust RVS en aluminium. Daarnaast zie je in onze designs vaak het weerbestendig rope terug. Een topmateriaal voor buiten, uiterst sterk en veelzijdig in gebruik met een exclusieve uitstraling. Ons Hularo vlechtwerk wat we al jarenlang gebruiken is van zo'n hoge kwaliteit dat we er maar liefst 10 jaar garantie op geven.

Ons teak hout blijft van topkwaliteit en geeft direct een luxe uitstraling. We zorgen er uiteraard voor dat het voorzien is van het FSC keurmerk en daarmee afkomstig is van plantages waardoor er duurzaam gebruik kan worden gemaakt van dit materiaal wat jarenlang buiten kan staan zonder aan kwaliteit in te boeten.

Bekijk en leer meer over onze materialen

Buitenmeubelen en design

We mogen pas van luxe tuinmeubelen spreken als ook de details tot in de puntjes verzorgd zijn. Om bijvoorbeeld je luxe tuinstoelen te leveren van de hoogste kwaliteit, besteden we veel aandacht aan de afwerking van onze tuinmeubels. De designs zijn tot in de fijnste finesses vormgegeven, we zetten trends in kleur- en materiaalgebruik en doen geen concessies als het om comfort van je luxe tuinset gaat. Het resultaat is dan ook dat een tuinmeubel van 4 Season Outdoor een familiestuk is, waar je jarenlang met veel plezier van gebruik maakt.

Blader door onze collectie en kom meer te weten over onze luxe meubelen op onze uitgebreide website.

Of bekijk ons ‘Magazine’ om in een bladerfunctie ons luxe assortiment te ontdeken