Tuinset 4 personen

TUINSET 4 PERSONEN

GEZELLIG BUITEN ETEN

Veel van de tafels die we in ons assortiment hebben een afmeting van 240 cm. Daardoor passen er met gemak 6 stoelen aan deze tafel. Ben je specifiek op zoek naar een tuinset voor 4 personen, dan hebben natuurlijk ook daar keuze in. Het voordeel is dat de eettafel een compacter formaat heeft en je daardoor ook op kleinere plekken op het terras een 4 persoons tuinset kunt neerzetten.

Wat veel mensen ook doen is toch voor een tuinset voor 6 personen kiezen ook al maak je er in de meeste gevallen met 4 personen gebruik van. Het voordeel laat zich al raden, je hebt altijd ruimte voor 2 extra eters. Het tweede voordeel is dat er wat meer keuze is in tafels die geschikt zijn voor 6 zitplaatsen. Een overweging die je zelf moet maken, maar daar kom je zeker uit!

Bekijk onze tuinsets

KIES JE TAFEL

Van welke stijl je ook houdt, er is altijd een 4 Seasons Outdoor diningtafel die bij je wensen aansluit. Ga je voor een prachtig natuurlijk teak houten tafelblad? Of is een onderhoudsarme tafel toch jouw belangrijkste criteria? In dat geval kun je kijken naar een tafelblad van HPL of keramiek. Al onze tafels zijn uiteraard weerbestendig en kun je prima 4 seizoenen buiten laten staan.

ROND OF RECHTHOEK

Als je een diningset voor 4 personen zoekt, dan kun je kiezen uit 2 soorten tafels. Rond of rechthoek. Het voordeel van een ronde tafel is dat iedereen elkaar aan kan kijken, wel zo gezellig. De rechthoekige tafel daarentegen, is een bekende opstelling en past vrijwel altijd in je tuinsituatie. Ook is de keuze hierin wat ruimer en maak je dus makkelijker een combinatie met onze tuinstoelen.

Bekijk onze tuintafels

EEN SCALA AAN TUINSTOELEN

Of je nu een luxe, comfortabele tuinstoel van vlechtwerk of rope aan je tafel zet of een lichtere aluminium stoel, in onze collectie is de keuze eindeloos. Bekijk de categorie tuinstoelen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Vrijwel alle tuinstoelen kun je combineren aan een tafel voor 4 personen.

Bekijk onze teak tuinstoelen

4 PERSOONS TUINSET

We hebben al uitgebreid de mogelijkheid besproken om zelf je tuinset samen te stellen door een tafel te combineren met diningstoelen. Natuurlijk hebben we bij 4 Seasons Outdoor zelf een idee van de beste tuinsets met 4 zitplaatsen. Hier zie je een selectie van 4 tuinsets die wat ons betreft in elke tuin prachtig zouden staan.

Omdat de mogelijkheden feitelijk eindeloos zijn, is dit een voorbeeld van de vele tuinsets die op onze website te vinden zijn. Ook bij onze dealers zie je veel verschillende combinaties, maar uiteindelijk is het jouw creativiteit en smaak dat je keuze bepaalt.

VERKOOPPUNTEN

Blader op deze website op uw gemak door onze collectie tuinmeubelen. Onze tuinsets voor 4 personen zijn in uiteenlopende tuinmeubelwinkels en tuincentra in Nederland en België verkrijgbaar. Benieuwd waar? Zoek dan een verkooppunt bij u in de buurt »