Vlechtwerk (wicker)

HANDGEVLOCHTEN VLECHTWERK DOOR ONZE MEESTERVLECHTERS

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn gemaakt om het hele jaar door, 4 seizoenen lang buiten te kunnen staan. Door weerbestendige materialen te gebruiken in onze tuinsets en loungesets van hoogwaardige kwaliteit, gaan onze tuinmeubelen veel langer mee. Een van die materialen waar we al jarenlang succes mee boeken is het Hularo vlechtwerk. Door onze ervaring hebben we al vele topmodellen in onze collectie gehad gemaakt van Hularo vlechtwerk.

Het vlechtwerk wat we gebruiken is kwalitatief zo hoogwaardig dat we maar liefst 10 jaar garantie geven op dit materiaal! Je bent verzekerd dat dit niet zal gaan verkleuren, scheuren, breken of losraken. Daarnaast vlechten onze meestervlechters het wicker met de hand waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Een laatste kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat geen enkel tuinmeubel onze fabrieken verlaat zonder 100% in orde te zijn bevonden.

WAAROM IS ONS HULARO VLECHTWERK ZO BIJZONDER?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat iedere kunststof Hularo draad wordt gemaakt door de meest geavanceerde machines. De grondstoffen van de draden zijn van de hoogste kwaliteit en afkomstig uit Europa. De kleuren worden al in een vroeg stadium toegevoegd bij de polypropyleen grondstoffen zodat deze in de kern van de draad aanwezig zijn. De grondstoffen worden onder hoge druk door een matrijs geperst die de draad zijn uitstraling geeft. Van 2mm dunne draad tot platte draden met een holle kern, van een gladde glanzende draad tot matte draden die natuurlijk aanvoelen.

ONDERHOUD

Onderhoud is nagenoeg overbodig, wel adviseren we om indien nodig het wicker schoon te maken. Vlekken door vogelpoep, rottende bladeren of andere schade door externe factoren zijn niet door deze garantie gedekt. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met je vlechtwerk tuinmeubel dan zorgen wij voor een reparatie, herstel of vervanging van het onderdeel. Ook schade die niet onder de garantie valt is in veel gevallen te herstellen.

onderhoud

Deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor het onderhouden van Vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen.

Wicker & textilene cleaner

Wicker & textilene cleaner

Niet-schuimende reiniger voor geweven zittingen en rugleuningen.

Wicker & textilene protector

Wicker & textilene protector

Helpt vlekken te voorkomen. Het UV-filter behoudt de nieuwe look langer en verlengt de levensduur.