Terrasmeubelen

TERRASMEUBELEN

SFEERVOL BUITENLEVEN

De buitenmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn kwalitatief hoogwaardig en weerbestendig. We bieden tuinmeubelen van verschillende materialen die u gerust buiten kunt laten staan. Onze collectie is veelzijdig en vernieuwend, waarbij comfort een centrale rol speelt. Zorg buiten voor een unieke sfeer en kies voor 4 Seasons Outdoor!

U creëert met onze tuinmeubelen een sfeervol buitenleven. Aan comfort ontbreekt het u niet! Daarnaast stellen wij bij de ontwikkeling van nieuwe meubelen kwaliteit altijd voorop. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat het meubilair robuust is en jarenlang meegaat. Ziet u zichzelf al genieten in uw tuin?

ZELF SAMENSTELLEN

Veel van onze tuinmeubelen zijn zelf samen te stellen. Onze loungesets zijn in veel gevallen modulair, waardoor u zelf kunt bepalen hoe u uw hoekbank op uw terras gaat neerzetten. Met een armleuning links of rechts? Met een extra center- of hoekmodule om extra zitplaatsen te creeëren.

Kiest u voor losse loungestoelen en een loungebank dan kunt u deze set uitbreiden met bijvoorbeeld een bijpassende voetenbank en vergeet uiteraard de salontafel niet. Onze collectie voorziet in vele mogelijkheden, waardoor er altijd een passende combinatie te maken is voor uw situatie.

Uw ideale tuinset kunt u natuurlijk ook zelf samenstellen. Kies een van de vele prachtige diningstoelen uit onze collectie en kijk welke tafel u er mooi bij vindt staan. Uiteraard hebben wij voor uw al enkele voorstellen op deze website staan, waar wij zelf erg enthousiast over zijn. Zo zijn er specifieke tuinsets voor 4 personen, 2 personen of grotere groepen. Onze kleuren van frames, stoelkussens etc zijn op elkaar afgestemd, waardoor combineren erg makkelijk gaat.

VERKOOPPUNTEN

Op deze website ontdekt u de unieke collectie buitenmeubelen van 4 Seasons Outdoor. Doe inspiratie op, bekijk de mogelijkheden voor uw tuin of terras. Daarnaast kunt u ook ons gratis magazine aanvragen. Wilt u nieuw meubilair van 4 Seasons Outdoor kopen? Maak dan gebruik van onze zoekfunctionaliteit om een winkel of dealer te vinden bij u in de buurt.