Taste 4SO

TASTE 4SO

Een label van 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor biedt een vernieuwend assortiment. Exclusief tuinmeubilair waarin comfort, design en de beste materialen de boventoon voeren. Net als bij vele topmerken hebben we jaren geleden gekozen om daarnaast een tweede label te lanceren met zijn eigen unieke eigenschappen: Taste 4SO is geboren.


Uiteraard is het DNA van 4 Seasons Outdoor ook in ons Taste 4SO label terug te vinden.

Met oog voor detail een volledige en unieke collectie tuinmeubelen ontwikkelen waarvan je jarenlang plezier kunt hebben. Daarnaast zijn er ook verschillen die we hieronder graag uitleggen.

Bekijk onze collectie Taste 4SO tuinmeubelen

EEN EIGEN KARAKTER

Taste 4SO heeft een eigen identiteit die weliswaar gebaseerd is op de kenwaarden van 4 Seasons Outdoor, maar in uitstraling echt verschilt.

Al onze designs worden gewikt en gewogen: passen ze binnen de stijl en vormgeving die we nastreven. Het komt meer dan eens voor dat een prachtig ontwerp niet geheel past binnen het complete plaatje. Wat fijn is het dan om een tweede label te hebben, waar we deze tuinmeubelen in kunnen onderbrengen.

Hiermee kunnen we op twee vlakken unieke tuinmeubelen presenteren, elk een eigen collectie met een eigen karakter.

VOOR ELK WAT WILS

Waar we met onze collectie 4 Seasons Outdoor de nieuwigheden bewust opzoeken, kunnen we met Taste 4SO een alternatieve koers varen.

Niet iedereen is fan van een uitgesproken vormgeving of kleur. Je zal daarom zien dat we in ons Taste 4SO assortiment een uit een ander vaatje tappen.

Een praktische stapelstoel, een verrijdbaar ligbed licht van gewicht of een onderhoudsarme, compacte tafel. Het is maar een selectie van voorbeelden die we kunnen noemen, waarom er in ons Taste 4SO assortiment andere tuinmeubelen te vinden zijn dan in ons 4 Seasons Outdoor assortiment.

MATERIALEN

Niet alleen vormgeving is een criterium, ook het gebruik van materialen en de uiteindelijke prijs die je gaat betalen voor je tuinmeubel is een belangrijke factor waar we naar kijken. We zeggen niks geks als we constateren dat het ene materiaal duurder is dan het andere. Dit merk je direct in de prijs en ook daarin willen we diversiteit kunnen bieden.

Belangrijk om te vermelden is dat de materialen die we kiezen, altijd van uitmuntende kwaliteit zijn. Zowel in ons assortiment 4 Seasons Outdoor als in onze Taste 4SO collectie. We kunnen wél bepalen hoeveel materiaal we verwerken en welke combinatie van materialen we kiezen. Daarmee hebben we direct invloed op de uiteindelijk prijs die je gaat betalen voor tuinmeubelen, zonder dat we consessies hoeven doen op de kwaliteit.

TAFELS

Taste 4SO herbergt een scala aan tuintafels. Waar kies je voor? Een prachtige teakhouten tafel. Of een tuintafel met een aluminium frame met tafelbladen van HPL, spraystone of keramiek? Ook uitschuifbare eettafels, salontafels, bartafels of bistrotafels zijn te vinden in het assortiment tuintafels van Taste 4SO. De keuze is legio en we zijn er dan ook trots op dat we in onze collectie zo'n ruim aanbod kunnen brengen. Wat is jouw favoriete tuintafel?

Bekijk alle Taste 4SO tuintafels

LOUNGE- & TUINSETS

Een collectie tuinmeubelen is niet compleet zonder een brede selectie aan diningsets en loungesets. Prachtig teakhout, nieuwe materialen als rope en twisted wicker en verrassende kleuren maken dat er ook echt iets te kiezen is.

Onze loungsets en diningesets hebben verschillende stijlen. Ga je voor een moderne en strakke vormgeving met veel zichtbaar aluminium, of kies je voor een natuurlijk look met ronde vormen en bijvoorbeeld een beige rope kleur? Het is allemaal mogelijk.

Bekijk alle Taste 4SO lounge- & tuinsets

STOELEN & LIGBEDDEN

Diningstoelen, loungestoelen en zelfs meerstanden stoelen. You name it, Taste 4SO heeft het. Kies voor een praktische, stapelbare diningstoel of juist een stoel die je makkelijk meeneemt voor onderweg of voor op de camping.

En wat te denken van een heerlijk ligbed voor in je tuin. Niet te missen in de zomer en je kunt precies het ligbed kiezen wat bij je situatie past. Verrijdbaar, verstelbaar, met of zonder kussen... een ligbed aanschaffen, daar ga je in ieder geval nooit spijten van krijgen.

Bekijk hier de Taste 4SO stoelen & ligbedden

VERKOOPPUNTEN

Goed om te weten is dat onze verkooppunten zelf beslissen welke collectie ze aanbieden. Dit kan een deel van de collectie van 4 Seasons Outdoor zijn, een deel van de collectie Taste 4SO, of zelfs een mix tussen beide assortimenten.

Blader op onze website op je gemak door onze collectie tuinmeubelen. Heb je iets gevonden waar je helemaal verliefd op bent geworden, neem dan contact op met een tuinmeubelwinkel naar keuze om te controleren of dit meubel in het assortiment zit.

Je kunt ook kiezen om via een zoekmachine je favoriete tuinmeubel op te zoeken. Benieuwd waar je Taste 4SO in de showroom kunt bekijken en uitproberen?

Zoek dan een verkooppunt bij je in de buurt »