Waar kun je onze tuinmeubelen aanschaffen en waar vind je onze prijzen?

Waar te koop?

Onze tuinmeubelen zijn uitsluitend aan te schaffen bij onze 4SO verkooppunten. Op onze website laten we ons ruime assortiment zien en informeren we je over alle eigenschappen en geven we je een indicatie van de prijs door onze adviesprijs te laten zien. De actuele prijzen, voorraden en de aanschaf verloopt via een van onze verkooppunten. Benieuwd welk verkooppunt bij jou in de buurt zit?

Bekijk hier onze verkooppunten

Waar kun je onze prijzen vinden?

De actuele verkoopprijzen van onze tuinmeubelen zijn te vinden op de websites van onze verkooppunten, of aan te vragen in desbetreffende showrooms.

Op deze website staan onze adviesprijzen. Deze vind je links onderin, als je op een product klikt:


Waarom staan er op onze website adviesprijzen vermeld i.p.v. verkoopprijzen?

  • Onze adviesprijs is een richtlijn. Afhankelijk van de verkoopvoorwaarden per verkooppunt kan de actuele prijs verschillen. Door acties en kortingen ligt de uiteindelijke verkoopprijs vaak lager dan onze adviesprijs.
  • Per land kunnen prijzen verschillen, vanwege transport of bijvoorbeeld door verschillende importtarieven.
  • Ons verkooppunt is vrij in het bepalen van zijn prijs. Gedurende het jaar kunnen tuinmeubelen uitverkocht raken of juist in een uitverkoop worden aangeboden.

Vanwege deze redenen is het effectiever om een actuele prijs te vinden bij een verkooppunt. Daar kun je vervolgens onze tuinmeubelen aanschaffen.

Welke tuinmeubelen zijn voorradig?

Ieder verkooppunt stelt zijn eigen collectie samen. Door ons ruime assortiment is meestal niet onze volledige collectie verkrijgbaar bij 1 verkooppunt. Omdat wij geen inzicht hebben in de actuele voorraad van onze verkooppunten adviseren we om met hen contact op te nemen of desbetreffende website te bezoeken. Alle 4SO verkooppunten zijn hierboven terug te vinden.