ACCESSOIRES

Maak je tuin nóg persoonlijker

We stoppen veel tijd en energie in het ontwikkelen van onze tuinmeubelen. Designs worden meerdere malen verfijnd totdat we helemaal tevreden zijn. Als ze uiteindelijk op het terras staan is het plaatje nog niet compleet, want mooie accessoires voegen sfeer toe én kunnen erg mooi & functioneel zijn.

Een paar mooie sierkussens in je loungeset, een prachtige teak tuinkast onder je overkapping, een handige poef voor extra zitplekken... het maakt je terras helemaal af. Een mooie grote plant in een van onze teak plantenbakken, een bijpassend antraciet of wit aluminium dienblad, we ontwikkelen deze accessoires allemaal zelf, zodat het qua stijl & kleur goed aansluit bij onze tuinmeubelen.

En vergeet uiteraard niet je tuinmeubelen goed te onderhouden met onze onderhoudsmiddelen.

DIENBLADEN

In de buitenlucht geniet je van je tuinmeubelen. Lekker loungen in je loungeset of aan de tuintafel samen lunchen of dineren. Uiteraard wil je dan in stijl je familie of vrienden van een lekker drankje en hapje voorzien, vandaar dat we een aantal prachtige dienbladen hebben ontwikkeld.

Modern aluminium, wat weinig onderhoud vergt. Of juist een dienblad met teakhout wat niet alleen erg handig is, maar ook nog eens er mooi uitziet als accessoire bij je loungeset of tuinset.

Bekijk hier onze Maya, Luz en Rubens dienbladen

PLANTENBAKKEN

Op het terras staat je mooie loungeset, tuinset of parasol. Natuurlijk wil je ook dat het groen in je tuin evenveel aandacht verdient. Vandaar dat we in onze collectie accessoires een aantal plantenbakken hebben ontworpen die onze tuinmeubelen versterken.

Het weerbestendige teakhout zorgt ervoor dat deze plantenbakken het hele jaar moeiteloos buiten kunnen blijven staan. Ook combineert het teak mooi met het groen van planten. Al met al, een echt 4SO accessoire wat je terras aankleedt en wat de uitstraling van je terras nog een niveau omhoog tilt.

Bekijk hier onze Paco en Miguel plantenbakken.

POEFEN

Snel een extra zitplek creëren, dat doe je met een poef. Beschikbaar in uitlopende materialen en kleuren, onze fraaie poefen passen perfect bij onze tuinmeubelen.

Gemaakt van rope of vlechtwerk, natuurlijk zijn ze weerbestendig en hebben ze niet veel onderhoud nodig. Een handig, nuttig accessoire op elk terras en daarnaast mooi om naar te kijken.

TUINKASTEN

In stijl je accessoires zoals kussens, kaarsen of andere aankleding van je terras opbergen? Dat kan met onze tuinkasten. Helemaal in stijl, gemaakt van het meest kwalitatieve teak hout, maken deze tuinkasten je terras compleet.

Bekijk hier onze poefen en tuinkasten

TUINKUSSENS

Prachtige kleuren en dessins. Onze tuinmeubelen zijn er gek op: sierkussens. Je zit er lekker tegenaan, ze zijn gemaakt van de weerbestendig Olefin textiel en het meest belangrijk: ze zijn natuurlijk erg mooi en fleuren je tuinmeubelen op. Kies jouw favoriete kleur en geef een persoonlijke twist aan je loungeset.

Bekijk onze tuinkussens

Materialen en onderhoud

Net als onze tuinmeubelen kun je uit onze accessoires kiezen uit allerlei stijlen en materialen. Uiteraard kiezen we in onze accessoires ook voor dezelfde weerbestendige en kwalitatieve materialen. Daardoor kunnen veel van onze accessoires prima buiten blijven staan, maar adviseren we wel om ze met onze onderhoudsmiddelen te behandelen.

In onze accessoires vind je ook onze onderhoudsmiddelen, een belangrijk product in onze collectie. Onze tuinmeubelen blijven het langste als nieuw als ze goed onderhouden worden. Het ene materiaal vergt net wat meer onderhoud als het andere. Bij de aanschaf van je tuinmeubelen moet je hier dan ook goed rekening mee houden. Staat je loungeset bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving met veel vallend blad in de herfst, veel opspattend zand bij regen, veel vogels die hun uitwerpselen kunnen laten vallen precies op je loungeset, dan vergt dit meer onderhoud. Reinig en bescherm je tuinmeubelen op tijd zodat je zo lang mogelijk van onze prachtige tuinmeubelen kunt blijven genieten.

Bekijk onze onderhoudsmiddelen