4SO APP

BEKIJK EEN  TUINMEUBEL VIRTUEEL IN UW TUIN

Voor tablet of telefoon hebben we een speciale app ontwikkeld die de technieken van nu gebruikt om je een nog beter beeld te geven van onze tuinmeubelen. 

Onze gehele collectie is uiteraard te bekijken via de app en u kunt het dichtsbijzijnde 4 Seasons Outdoor verkooppunten op zoeken.

Uniek is de functie om het tuinmeubel van je keuze virtueel in je tuin te plaatsen. Gebruik de camera functie van je telefoon of tablet om je gewenste plek in beeld te krijgen en met een druk op de knop plaats je elk tuinmeubel virtueel in je tuin. Verander net zo gemakkelijk de hoek of draairichting en op deze manier zie je in een paar tellen wat jou favoriete opstelling is.

APP DOWNLOADEN

De 4 Seasons Outdoor App is te gebruiken voor zowel Android als iOS apparaten. Downloaden doe je in de marketplace of appstore via de volgende linkjes:

Download voor Android

Download voor iOS

ONTWIKKELING EN INNOVATIE

Naast dat we innovatie belangrijk vinden in de designs van onze tuinmeubelen, nemen we ook het voortouw in het gebruik van digitale technieken.

De mogelijkheden voor in de toekomst zijn grandioos. Van hypermoderne 3d-modellen tot virtual of augmented reality om je nóg beter een beeld te geven hoe onze tuinmeubelen zijn gemaakt, hoe ze staan in je tuin of hoe je er mee om gaat. 

Houd onze digitale kanalen in de gaten, er komt nog veel moois aan!