HANDMADE BY 4SO

HANDMADE BY 4SO

geplaatst op 11 februari 2021

Tijd om naar de fabriek te gaan en te overleggen met onze mensen, nieuwe ontwerpen te bespreken en om prototypes te testen. De nieuwe collectie wordt nòg mooier en innovatiever.

VAN SCHETS TOT EINDPRODUCT

We zijn er trots op dat we het proces vanaf het idee tot aan de schets, de productie en het eindproduct helemaal zelf beheren. Ons hart gaat niet sneller kloppen van standaard massaproductie, maar wel van vakmanschap, creativiteit en kwaliteit. Het zit in ons dna, in onze kern, om steeds weer met verrassende nieuwe technieken en designs te komen.

20 JAAR VAKMANSCHAP

Bambang is een prachtig voorbeeld van de passie en drive die onze mensen stuk voor stuk hebben. Hij is wickerspecialist en designer en we ontwikkelen al bijna 20 jaar bijzondere en vernieuwende 4SO modellen samen met hem. Hij kent het merk 4SO als geen ander en weet ons iedere keer weer te verrassen met nieuwe technieken of designs. Het bedenken en ontwikkelen van een nieuw model is een proces en we zijn enorm trots op de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers.

KWALITEIT DOOR HANDMADE

Onze vlechters zijn gemiddeld 3 dagen bezig met één stoel. Ieder meubel wordt met veel zorg en aandacht vervaardigd, alles moet kloppen. Ook het frame onder het vlechtwerk is goed afgewerkt, duurzaamheid en kwaliteit staan voorop. We geven 10 jaar garantie op ons Hularo draad, omdat we weten dat we de hoogste kwaliteit leveren.

HANDMADE BY 4SO – THE VIDEO

Bekijk hier onze video over het Handmade by 4SO concept!