BISTROTAFELS

Compacte ruimte vraagt om een compacte set

Bistrosets zijn een combinatie van een kleine tafel met 2 stoelen. De bistroset is bedoeld om lekker aan te kunnen zitten met zijn tweetjes om te borrelen, te lunchen of te dineren. De bistrotafelt mag compact zijn, maar heeft daarom dezelfde hoogte als een diningtafel.

De bistroset en daarmee de bistrotafel komt voornamelijk goed tot zijn recht op plekken waar minder ruimte beschikbaar is. Het is een dankbaar setje voor op een balkon, dakterras of een hoekje in uw tuin. Omdat de 2 stoelen in een beperkte ruimte vrij om de bistrotafel moeten kunnen worden gezet, maken we deze vaak rond of vierkant van vorm.

Persoonlijke smaak

Het mix & match principe is uitermate goed van toepassing op bistrosets. Combineer een bistrotafel met 2 diningstoelen en u stelt zo een unieke tuinset zelf samen. Welk materiaal je kiest is erg bepalend voor het aanblik van uw bistroset. In onze collectie vind je daarom tafels van aluminium, teak en vlechtwerk.

Bekijk bijvoorbeeld eens de Dali bistrotafel wat een mooi voorbeeld is van een bistrotafel waar je alle kanten mee uit kan. Er passen namelijk veel diningstoelen bij. Kies voor een bijpassende stoel van dezelfde materialen, of juist een diningstoel die qua kleur goed past, maar van een ander materiaal is gemaakt.

Vlechtwerk (wicker) zijn al jaren een veel gekozen variant, maar de rope stoel is flink in opkomst, te meer omdat het perfect combineert met andere materialen en erg klimaatbestendig en onderhoudsarm is. Genoeg om uit te kiezen!