Cottage

Over onze Cottage

Retro cottage, maar in een nieuw jasje. Voor de cottage tuinstoel kijken we terug naar het verleden, naar de rotan meubelen die in de jaren '70 en '80 razend populiar waren. We hebben deze look gebruikt en hebben het rotan materiaal vervangen voor weerbestendig vlechtwerk (wicker) in de kleur van het originele rotan. Ook het 'wikkelen' van de vlechtwerk hebben we gebruikt in deze prachtige diningstoel die door zijn retro looks een opvallend model is in onze collectie.

Om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten hebben we gekozen voor ranke 'spiderlegs' poten van RVS. Deze stoelpoten bestaan uit twee samenkomende buizen en passen erg mooi bij het retro karakter van deze cottage tuinstoel. De comfortabele kussens maken deze stoel compleet. Het resultaat... een weerbestendige, comfortabele diningstoel die door zijn looks en gebruikte materialen het beste uit twee momenten in de tijd combineert.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN