Cool

Over onze Cool

De Cool serie bestaat uit een veelzijdigheid van bijzettafels. Maar liefst 20 verschillende variaties zijn er ontwikkeld in verschillende maten, vormen en kleuren. De Cool bijzettafels zijn beschikbaar in wit, grijs, antraciet en taupe en daardoor is er bij vrijwel elke loungeset wel een passende Cool tafel te vinden. Door de verschillende hoogtes van de tafels is het daarnaast erg makkelijk om verschillende tafels met elkaar te combineren.
De Cool bijzettafels laat je zonder probleem het hele jaar buiten staan, het gepoadercoate aluminium is uitermate weerbestendig en erg makkelijk te onderhouden en te reiningen. De poten van de Cool tafels hebben een opvallende ronding, wat deze bijzettafels een vriendelijk en open karakter geeft. We geven 5 jaar garantie op constructie en fabricagefouten. 

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN