Capitol

Over onze Capitol

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor onderscheiden zich door unieke designs en de meest hoogwaardige kwaliteit materialen. Met de Capitol lounge set zit je goed. Dikke, zachte kussens en een hoge rugleuning maken deze tuinmeubelen tot een van de meest comfortabele in onze collectie.

Het design van de Capitol tuinmeubels geeft een knipoog naar de Canadese ‘bearchair’, het aluminium frame is fors en de achterpoten hebben een opvallend detail. In dit aluminium frame is een bespanning gezet die de dikke loungekussens nog meer comfort geven. Op de armleuningen is een teak armlegger geplaatst met een speels accent. Stel zelf je ideale lounge set samen door te kiezen voor de Capitol loungestoel, de 2.5-zits loungebank en naar wens een vierkante of rechthoekige Capitol loungetafel. Kies voor een Capitol voetenbank om helemaal languit te kunnen loungen. We geven 5 jaar garantie op alle constructie en fabricagefouten.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN