Babilonia

Over onze Babilonia

Babilonia, de exotische en uiterst comfortable serie van geknoopt rope. Een aanwinst voor in de tuin. Kies voor een loungeset met loungestoelen en een loungebank of de babilonia diningstoel die zich makkelijk laat combineren met allerlei soorten tuintafels.

De babilonia serie kenmerkt zich door het prachtige patroon van geknoopt rope dat door de experts van 4 Seasons Outdoor handmatig geknoopt wordt. De lijnen van het elegante frame worden gevolgd door het weerbestendige rope en zo onstaat een stijlvol design dat een blikvanger is in je tuin of op je terras.

De dikke, weerbestendige kussens gemaakt van Olefin outdoor textiel garanderen vele comfortabele uurtjes in de zon. Zit lekker onderuit en geniet van de combinatie van comfort en design van de babilonia tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN