Belize

Over onze Belize

De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn onderscheidend door unieke designs en hoge kwaliteit. De Belize tuinmeubelen springen in het oog door de unieke details van Rope materiaal, geknoopt en geweven in een bijzonder patroon. Binnen dit ruime assortiment tuinmeubels is een tuinstoel verkrijgbaar, een Belize loungestoel en een modulaire lounge set waarmee je zelf een lounge set of hoekbank kunt samenstellen.

Met diverse Belize lounge modules stel je op maat je ideale lounge set samen, deze modules zijn aan elkaar te bevestigen zodat je een hoekbank maakt die precies op je terras past. Je kunt ook kiezen voor een 2.5-zits lounge bank en Belize lounge stoel(en) voor een vaste lounge set. De Belize tuinstoel heeft een prachtig onderstel van antraciet aluminium, al deze tuinmeubels zijn eenvoudig te combineren met veel 4 Seasons Outdoor tuintafels en lounge tafels. Zo is de perfecte 4SO tuin set binnen handbereik voor iedereen. We geven 5 jaar garantie op alle constructie en fabricagefouten.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN