Axel

Over onze Axel

De Axel salontafel serie is zo ontworpen dat het bij veel van onze loungesets een mooie, stijlvolle aanvulling is. Een veelzijdigheid in vormen en hoogtes maken de Axel bijzettafels een dankbare serie. Een ronde, driehoekige of rechthoekige tafel, of een combinatie hiervan? Er zijn legio keuzes.

Alle Axel salontafels hebben dezelfde ranke gebogen frames van antraciet aluminium. Ook het teak tafelblad is een contante factor in de designs. Daarnaast zijn door de verschillende hoogtes van de tafels prachtige combinaties te maken van 2 of 3 Axel tafels. Ook lenen de Axel tafels zich perfect voor combinaties met de Dali bijzettafels. Mixen en matchen met de Axel serie is met de vele keuzes die deze serie biedt dus ideaal.

De Axel bijzettafels passen door de vormgeving mooi bij loungesets zoals bijvoorbeeld Coast, Avila en Samoa maar ook bij andere series zijn de Axel bijzettafels een mooie aanvulling.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN