Avila

Over onze Avila

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor staan bekend om het vernieuwende design en de uitzonderlijk hoge kwaliteit. In de Avila collectie zie je organische vormen terug met afwerking en detail tot in de puntjes verzorgd. Met het brede assortiment van Avila kun je een compleet terras stijlvol inrichten in samenhangende stijl.

De tuinstoelen van Avila zijn in 3 varianten verkrijgbaar. Het Hularo vlechtwerk is er in de kleuren Polyloom antraciet en Polyloom pebble. In deze laatste kleur is er keuze uit een onderstel van grijs teakhout en een onderstel van rvs, met een antraciet coating. Dit onderstel is ook gebruikt in de antraciet Avila tuinstoel, de Avila barstoel en in de Avila lounge set. Kies uit de Avila lounge stoel of 2.5-zits bank en maak eenvoudig je ideale lounge set. Vanwege de universele kleuren zijn deze tuinmeubels makkelijk te combineren met 4 Seasons Outdoor tuintafels en/of lounge tafels. Zo stel je eenvoudig je favoriete tuin set samen.

We geven 5 jaar garantie op alle constructie en fabricagefouten. Op ons Hularo wicker geven we zelfs 10 jaar garantie.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN