Altea

Over onze Altea

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor vallen op door uniek design en gebruik van weerbestendige materialen. De Altea lounge set bestaat uit verschillende elementen die onderling aan elkaar te koppelen zijn zodat je de perfecte Altea loungesets kunt maken.

Het onderstel van Teak heeft een degelijke uitstraling en heeft functioneel design. De dikke teakhouten planken zijn degelijk en met doorlopende ‘platforms’ ontstaat een handige tafel binnen handbereik. We noemen deze serie een platform lounge set door de comfortabele, diepe en lage zit. Op dit houten onderstel is een rug en armleuning bevestigd met ergonomische vormgeving. Ervaren vlechters hebben hier met de hand een prachtig antraciet Rope in verweven voor een moderne uitstraling. De Altea lounge set zit fantastisch door zijn dikke loungekussens met weerbestendige Olefin stof. Industrieel design met een vleugje Scandinavisch wonen, deze bijzondere tuinmeubelen zijn tijdloos zodat u met de Altea modulaire lounge set veel jaren in uw tuin kunt blijven genieten.

We geven 5 jaar garantie op alle constructie en fabricagefouten.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN